الاول هنتكلم عن العجينة:
المقادير
2كوب دقيق[size=18]
2 بيضة
1وربع معلقة صغيرة بيكنج بودر
ربع كوب زيت ذرة
ربع كوب لبن عند الاحتياج[/size]
طريقة العجن
1:نقوم نضرب البيض ونضع علية ذرو ملح
2:ونضع الزيت مع البيض ثم البيكنج البودر ونقوم بضرب الكل
3:ثم نضع الدقيق ونقوم بالعجن ونضيف اللبن قليل قليل حتى تصبح العجينة ملساء ومتماسكة وتترك بيدك فى العجين
4:ونترك العجين لتختمر فى مكان دافى لمدة ساعة
5:ثم بعد لك تقوم بفرد العجينة بسمك 1/2 سم
ونقطعها دوائر او مربعات حسب الرغبة ثم وضع الحشو فبها ونطبيقها علية
6: بعد الحشو نتركها ساعة اخرى
7:ثم نحمرها فى الزيت على نار هادئة حتى تصبح لةنها ذهبى
ثانيا: الحشو
له طرق كتير ممكن نحشيها بالجبنة وعليها طماطم وزيتون وفلفل
او نحشيها بقطع من الفراخ المطبوخة
او لحم
اى حاجة موجودة عندك
او ممكن تعمليها حلو
وبالهنا والشفا
منقول